More

    Două femei BĂTUTE măr în propria CASĂ Valea Seacă. FEMEILE, de 50 şi 80 de ani, au ajuns la SPITAL

    batuta1

    Două femei din Valea Seacă, în vârstă de 50, respectiv, 80 de ani, au ajuns la spital după ce au fost bătute de un bărbat în propria lor casă.

    Marţi, în jurul prânzului, poliţiştii Secţiei Gherţa Mică au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că pe raza localităţii Valea Seacă două persoane au fost agresate.

    Oamenii legii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au stabilit, în urma cercetărilor efectuate, că pe fondul unor neînţelegeri personale, Vasile C. ar fi pătruns în curtea unui imobilul unde se aflau două femei, de 50 şi respectiv 80 de ani. Între acesta şi cele două femei a intervenit un conflict spontan în timpul căruia bărbatul le-ar fi aplicat lovituri cu palmele.

    batuta2

    Nici cele două femei nu s-au lăsat mai prejos şi au ripostat lovindu-l pe aggressor care a refuzat să părăseacă curtea imobilului la cererea proprietarei.

    Cele două femei au fost transportate la Spitalul Negreşti Oaş, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare, însă nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală.

    batuta3

    În această situaţie se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE