More

    Turneu inedit de minifotbal pe asfalt de Zilele Judeţului

    copii

    Sâmbătă vom avea parte de un inedit turneu de minifotbal rezervat copiilor născuţi în 2006 şi 2007. În cadrul Zilelor Judeţului va fi organizată a doua ediţie a Cupei Sătmarului la fotbal pe asfalt, competiţia reunind la start opt echipe de la toate cluburile de fotbal din judeţ care au grupe la aceste vârste.

    La stadionul Olimpia a avut loc ieri la prânz tragerea la sorţi la care au participat o mare parte din antrenorii implicaţi în competiţie.

    Astfel în cadrul categoriei 2007 în grupa A vor evolua Someşul Satu Mare, LPS Satu Mare, Primavera şi Olimpia Satu Mare. Iar în grupa B au fost repartizate Juniorul, Negreşti, Kinder şi IL Calcio.

    La categoria 2006, LPS Satu Mare, Juniorul, Olimpia şi Someşul se vor întâlni în grupa A iar Kinder, Negreşti, Primavera şi Il Calcio în grupa B.

    Turneul categoriei 2006 va începe la ora 9 şi se va juca pe sistem 4 contra 4 pe durata unei singure reprize de 14 minute.

    „Anul trecut acţiunea s-a bucurat de un real succes. Ideea de mişcare a prins şi important pentru copii e să participe şi să vadă că se poate juca fotbal şi pe asfalt, aşa cum o făceam şi noi acum 20-30 de ani” a spus prof. Dacian Nastai la tragerea la sorţi.

    Programul complet al turneului va fi publicat în ediţia de mâine a GNV.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE