More

    Doi sătmăreni, preşedinţi în cadrul organigramei FRB

    box1

    Luni şi marţi la Cluj Napoca s-a desfăşurat şedinţa biroului federal al FR de Box, acolo unde au participat şi cei doi membri aleşi, Florin Mulcuţan (AS Olimpia Căuaş) şi Ioan Ghere (CS Voinţa). După o şedinţă care a durat nouă ore, cei doi au primit câte o comisie de care vor răspunde în următorii patru ani. Ioan Ghere a fost numit preşedintele Comisiei Juridice, iar Florin Mulcuţan va ocupa funcţia de preşedinte al Corpului Observatorilor Federali. O altă temă pe ordinea de zi a fost reabilitarea imaginii boxului românesc şi reevaluarea angajaţilor FRB, urmând o reducere a angajaţilor.

    Antrenorul federal Titi Tudor nu s-a prezentat la convocare, iar acum i s-ar putea cere demisia din funcţia pe care o ocupă. Următoarea şedinţă a Biroului Federal va avea loc în perioada 23-25 iulie tot la Cluj Napoca, acolo unde se va desfăşura şi turneul internaţional Centura Transilvaniei, acolo unde vor participa şi pugilişti de la CS Voinţa şi AS Olimpia Căuaş.

    Iar preşedintele AJB Satu Mare, Ioan Gavriş, a fost delegat la Craiova, la mijlocul lunii iulie, la Centura de Aur, un turneu puternic cu peste 10 ţări la start.
    D. Chiorean

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE