More

    Primarul Coica şi consilierii UDMR au CĂZUT la PACE. Care sunt CONDIŢIILE

    grup-UDMR-Satu-mare

    Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, şi grupul consilierilor UDMR au îngropat azi securea războiului.

    Primul pas a fost făcut de către consilierul UDMR Masculic Csaba, unul dintre numele vehiculate pentru a ocupa postul de viceprimar al municipiului Satu Mare.

    “Noi am luat o decizie în ceea ce priveşte postul de viceprimar în următoarele zece luni. Noi ţinem de această decizie. Bineînţeles că s-a discutat în stânga şi în dreapta de ce se vrea, cum se doreşte, ce atribuţii. Am o singură rugăminte. Noi, cei de la UDMR, am terminat acest subiect. Îl rog pe domnul primar să termine. Nu ne amestecăm noi în treburile PSD, nu vă implicaţi nici dumneavoastră în treburile UDMR. Suntem conştienţi fiecare dintre noi, suntem maturi, avem buletin, ştim ce facem. Noi, UDMR, mergem înainte în formula în care am ajuns şi vom vedea ce va fi în 2016”, a spus Masculic Csaba.

    Mai în glumă mai în serios, primarul Dorel Coica a spus că Masculic Csaba a fost favoritul său pentru funcţia de viceprimar, chiar dacă vine din opoziţie.

    “Din partea mea, dumneavoastră (se referă la Masculic Csaba, n.red.) aveţi numai cuvinte de apreciere”, a spus Dorel Coica.

    dorel-coica

    Prezent la şedinţă, preşedintele Organizaţiei Municipale Satu Mare a UDMR, deputatul Kereskenyi Gabor, a precizat că speră ca pe viitor nivelul discuţiilor să nu mai coboare la un nivel prea jos, astfel încât să se evite pe cât posibil polemicile.

    “Eu sper din tot sufletul ca lucurile să intre pe un făgaş normal şi această schimbare de mentalitate se va produce. Singura mea rugăminte este să nu coborâm sub un anumit nivel”, a spus Kereskenyi Gabor.

    Primarul Dorel Coica a reacţionat, spunând că el doar a dat o replică acuzelor venite din partea celor de la UDMR, în frunte cu deputatul Kereskenyi Gabor.

    “Eu am dat întotdeauna doar un drept la replică la ceea ce aţi spus dumneavoastră. Eu am venit după dumneavoastră ca să vă arăt calităţile. Dar am înţeles mesajul dumneavoastră. Dacă consideraţi că se poate colabora foarte bine şi putem să luăm nişte decizii bune pentru municipiu, atunci e în regulă”, a precizat Dorel Coica.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE