More

    Demonstrații de calitate în ”Groapă”!

    Sâmbătă după ora 15 au început în ”Groapa” din Centru Nou și demonstrațiile sportive. Iar cluburile sătmărene au fost din nou la înălțime. Dovada și numărul mare de sătmăreni care s-au oprit să urmărească evoluția pe tatami sau pe ring a sportivilor sătmăreni.

    Judoka de la CS Unio conduși de pe margine de antrenorul Mihai Terely au deschis demonstrațiile. Artele marțiale au urmat cu cluburile Zanshin și Yakuza, ultimii venind cu un program extrem de atractiv și cu un număr impresionant de sportivi… peste 40!

    N-a lipsit ringul de box cu pugiliști de la Olimpia Căuaș sau regina sportului sătmărean, scrima. Inimosul antrenor Dan Șuta, alături de colegii de la club, File Attila, Izsaki Arnold, Eva Lengyel și Simona Surducan au instalat rapid planșele iar floretiștii s-au duelat ca-n povestirile cu… mușchetari.

    Luptătorii de la CS Cetate Heracle Ardud au făcut show cu procedee spectaculoase, în vreme ce Sanyi Cortean i-a ținut pe spectatori cu sufletul la gură cu o mică demonstrație de Strong Man. Unde băieții au ridicat tone fără prea mult…efort!

    N-au lipsit școlile de dans din Sătmar. Loga Dance School și Royal Dance Club au impresionat prin grație și frumusețe, în vreme ce fetele de la Zumba au antrenat publicul la… aerobic. Și totul s-a încheiat cu Kangoo Jumps și bocancii săltăreți ai lui Cristi Belega…

    Lumea s-a lăsat greu dusă de la ”Groapă” după mai bine de 4 ore de demonstrații, semn că sportul rămâne un punct de atracție și admirație. Și un bun ambasador, poate cel mai bun, al unei comunități! În paralel, Arnold Anzik şi prietenii de la Energy Kardio Club au arătat ceea ce înseamnă să faci sport de întraţinere.

    Florin Mureşan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE