More

    Trei sătmăreni au revendicat premii la Loteria fiscală

    bonuri

    Ministerul de Finanţe a derulat în week-end cea de a doua extragere de la instituirea noii loterii, fiind astfel desemnate câştigătoare bonurile cu suma cuprinsă între 135,00 şi 135,99 lei, din data de 23 mai 2015. Potrivit purtătorului de cuvântat al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice, Dana Godja, până ieri după-amiază doar trei sătmăreni au depus bonurile pentru validare la sediul instituţiei. Este vorba de o persoană domiciliată în municipiul Satu Mare şi două persoane domiciliate în municipiul Carei. Revendicatorii premiului la Loteria Fiscală se pot prezenta în următoarele 27 de zile la unităţile ANAF pentru a-şi valida bonurile fiscale. Potrivit noilor reguli privind Loteria Fiscală, în cazul în care pentru marele premiu de 1 milion de lei vor fi mai mult de 100 de revendicatori, va avea loc o a doua etapă de selecţie, dintre posesorii de bonuri câştigătoare.

    În urma selecţiei vor fi alese 100 de persoane care vor primi premii în valoare de 10.000 lei fiecare . Dacă numărul revendicărilor va fi mai mic de 100, marele premiu va fi împărţit în mod egal la cei declaraţi câştigători.

    La prima loterie a bonurilor fiscale, organizată a doua zi de Paşte, au fost depuse, la nivel naţional, 18.215 de cereri de revendicare a premiului, cele mai multe în Bucureşti, Cluj şi Braşov. La nivelul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Cluj au fost depuse 1.025 de astfel de solicitări. Dintre acestea, 208 au fost solicitări făcute de locuitorii reşedinţei de judeţ.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE