More

    Livada se pregăteşte să petreacă de Zilele Oraşului

    andreea-balan

    Ediţia din acest an a Zilelor Oraşului Livada se anunţă a fi de excepţie. Organizatorii evenimentelor au invitat nume mari din show-biz-ul românesc dar şi cunoscuţi interpreţi din Ungaria.

    Manifestările dedicate Zilelor Oraşului Livada vor debuta sâmbătă, 11 iulie, de la ora 10.00 cu un concurs de bogracs. Tot în aceeaşi zi vor fi organizate un campionat de fotbal, un concurs de putere, întrecerea gospodinelor dar şi o prezentare de karate. De asemenea, tot sâmbătă va fi desemnată cea mai dulce gospodină din Livada, dar şi cea mai frumoasă tânără din oraş. Seara, de la ora 21.00, va avea loc concertul trupei No Comment, iar de la ora 22.30 concertul Fraţilor Bertici.
    Evenimentele vor continua şi duminică, atunci când de la ora 11.00 va avea loc un concurs de şah, iar între orele 14.00 şi 16.00 se va desfăşura programul copiilor din Livada. Va urma trupa de dans popular din Cehu Silvaniei, iar între orele 17.30 şi 19.00 va avea loc un chef cu doi prieteni ardeleni. De la ora 19.00, pe scenă va urca Alexandra Ungureanu şi trupa Crash, iar între orele 20.00 şi 21.00 se va desfăşura tombola organizată special de Zilele Oraşului Livada. Petrecerea de duminică seara va continua cu recitalurile susţinute de Bodi Csabi, Andreea Bălan şi Zanzibar. Zilele Oraşului Livada se vor încheia cu un superb foc de artificii.
    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE