More

    Olimpia și LPS vor juca în elită!

    Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a aprobat în cadrul ședinței din 6 iulie 2015 noul sistem competițional al Juniorilor A și B. Pentru creșterea nivelului competiției, campionatele naționale ale juniorilor A (jucători născuți în 1997 sau mai tineri), respectiv juniorilor B (jucători născuți în 1999 sau mai tineri) se vor disputa într-un sistem nou, pe două categorii distincte.

    Astfel, în campionatul de Elită participă echipele de juniori ale cluburilor care s-au clasat pe locurile 1-3 în cele 8 serii (24 de echipe), în ediția 2014-2015. Astfel, Olimpia la nivel de juniori A și LPS Satu Mare la juniori B vor putea participa în elită, în vreme ce juniorii B de la Olimpia și cei B de la LPS vor merge în campionatul clasic. La nivel de Satu Mare în elită Olimpia va fi reprezentată de echipa antrenată de Dacian Nastai iar LPS Satu Mare de cea a lui Dorel Ziman. În campionatul clasic la juniorii B, Olimpia va merge cu grupa lui Paul Mihai iar LPS -ul la juniori A cu cea a lui Gersternmaier.
    Echipele vor fi repartizate, pe baza criteriului geografic, în două grupe a câte 12 echipe, care vor juca în sistem campionat (tur-retur). Primele două clasate din fiecare grupă se califică la turneul final, în semifinalele campionatului national.
    Iar în campionatul clasic participă echipele cluburilor clasate pe locurile 4-12 (16) în seriile ediției 2014-2015, precum și alte unități sportive afiliate la FRF/AJF.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE