More

    FC Olimpia II întâlneşte Bihorul Beiuş

    Jucătorii echipei a doua a Olimpiei nu au timp să îşi lingă rănile după ratarea promovării în Liga a III-a. Asta pentru că FC Olimpia II şi-a aflat adversara din faza următoare a Cupei României. În postură de câştigători ai fazei judeţene în faţa celor de la Decebal, elevii lui Bolba şi Popa vor întâlni în primul tur CF Bihorul Beiuş.

    Partida se dispută într-o singură manşă, pe 15 iulie. Meciul se va juca pe terenul celor de la Beiuş, de la ora 17.30. Iar în caz de egalitate după 90 de minute de joc, se dispută prelungiri şi, dacă egalitatea persistă, se execută lovituri de departajare.
    Aşadar, jucătorii satelitului mai au o săptămână până la meciul de Cupă, însă aceştia se află cu toţii în pregătire alături de prima echipă, sub comanda lui Tiberiu Csik. Antrenorii Olimpiei II nu s-au arătat prea fericiţi că meciul se va juca la Beiuş, pentru că au de parcurs 190 de km, dar şi un adversar incomod.
    Iar cheltuielile de organizare a jocurilor se efectueaza de cluburile gazda, iar, dupa scaderea cheltuielilor de organizare, suma ramasa din beneficiul net se va repartiza in mod egal ambelor echipe. Beneficiul echipei vizitatoare va fi achitat in maximum 15 zile de la data disputarii jocului. Daca din incasari nu rezulta beneficiu, fiecare club va suporta in mod egal acoperirea cheltuielilor de organizare.
    Daniel C.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE