More

    PREŢUL lebeniţelor menţinut RIDICAT de SPECULANŢI. Poliţia Locală face CONTROALE

    lebenita

    Comercianţii de lebeniţă se bat pentru a prinde un loc unde să îşi instaleze standul. În muncipiul Satu Mare în fiecare cartier există cel puţin un comerciant, iar în cele patru pieţe alţii care vor să îşi vândă fructul adus din diverse zonele ale ţării. Pentru a-i prinde pe cei care nu au acte au fost intesificate controalele poliţiei locale.
    Încă de la începutul lunii iunie, comercianţii de lebeniţă au făcut demersuri pentru a prinde un loc în cartierele din muncipiu. Întrucât locurile sunt limitate şi concurenţa pe măsură, cei care au dovedit că au actele în regulă au avut prioritate. În cele patru pieţe sătmărene un număr de 13 comercianţii au primit autorizaţii, însă cererea este mică deocamdată.

    “Avem solicitări pentru 22-23 de locaţii şi avem aprobate 14 solicitări. Marea lor majoritate sunt persoane juridice şi cumpără marfa de la alte en-gros-uri care se ocupă cu comercializarea legumelor şi a fructelor”, a declarat şef Birou Control Comercial şi Autorizaţii de Funcţionare din cadrul Primăriei Satu Mare, Florin Maier.

     

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE