More

    MISS Livada 2015. Vezi cine a CUCERIT titlul de FRUMOASA anului

    misslivada

    În cadrul manifestărilor organizate în cadrul Zilelor Oraşului, ieri seară, la Livada a avut loc şi un frumos concurs de Miss în cadrul căruia a fost aleasă frumoasa anului 2015.

    livadagrup

    La concurs s-au înscris şase dintre cele mai frumoase fete din oraşul Livada care au avut de trecut prin trei probe până ca juriul să decidă câştigătoarea şi anume: ţinita de stradă, ţinuta sport, în cadrul căreia concurentele au trebuit să facă şi o demosntraţie sportivă, şi ţinuta de seară.

    livadastrada

    livadasport

    livadaseara

    După ce toate concurentele au trecut prin furcile caudine ale celor trei probe, juriul a decis.

    Astfel, locul întâi şi Miss Livada 2015 a revenit concurentei cu numărul 3 Tegze Eniko. Aceasta a fost premiată de primarul oraşului Livada, Pricisi Arthur, şi de Miss Livada 2014, Sucs Baglarka.

    livadatop

    Locul doi a revenit concurentei cu numărul doi, Kolcsey Melisa, în timp ce poziţia a treia a fost ocupată de Menko Bernadette.

    După concursul de miss, distracţia de la Livada a continuat cu un concurs de tras frângia, câştigat de echipa „Tractoriştii”.

    livadafranghie

    Seara, pe scenă, au urcat trupa No Comment, precum şi Fraţii Bertici.

    livadashow

    Petrecerea de la Livada continuă şi azi, capete de afiş când pe scenă vor urca Alexandra Ungureanu şi trupa Crash, iar între orele 20.00 şi 21.00 se va desfăşura tombola organizată special de Zilele Oraşului Livada. Petrecerea din această seară va continua cu recitalurile susţinute de Bodi Csabi, Andreea Bălan şi Zanzibar. Zilele Oraşului Livada se vor încheia cu un superb foc de artificii.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE