More

    FC Olimpia II eliminată din Cupa României

     

    11737155_768171329958659_1979619435_n

    Olimpia II Satu Mare a fost eliminată aseară din Cupa României. Într-o formulă de echipă în care am regăsit o mare parte dintre juniorii A de la club, (jucători născuți în 1997) , satelitul Olimpiei a cedat la Beiuș în fața celor de la Bihorul cu 2-0.
    ”Primul gol l-am primit dintr-o poziție de off-side, iar apoi am controlat jocul, dar n-am reușit să egalăm deși am avut o grămadă de ocazii. Iar pe final, pe o contră am luat și golul doi care a închis meciul”, a explicat antrenorul Cristian Popa.
    Olimpia a jucat în formula: Toduț – Ciul, Csik, Lipai, Tempfli – Chivari, Tillinger, Tamas, Ștef – Pop și Ionescu. Au mai intrat: Nemeș, Soproni și Filimon.
    Din păcate și la ”satelit” plutește o situație de incertitudine. O parte dintre jucători au trecut cu brio de Bacalaureat și se gândesc serios să se înscrie la facultate și să lase Sătmarul pentru Cluj-Napoca sau Timișoara. Cum nici ofertele de contract pentru sezonul viitor, de la Olimpia,  nu sunt prea generoase, juniorii par tentați să dea fotbalul pe… carte.
    Altfel, conform liga 2.ro doar 12 echipe s-au înscris oficial în Liga a 2-a. Iar 20 iulie e data limită de a depune dosarul…Printre echipe, încă nu e nici Olimpia, nici Rapid București ori Ceahlăul… Dar mai avem cinci zile la dispoziție…
    Iată lista formațiilor ce vor evolua sigur în eșalonul doi: FC Oţelul, Universitatea Cluj, FC Clinceni, Gloria Buzău, SC Bacău, CS Baloteşti, ACS Berceni, Farul Constanţa, Dunărea Călăraşi, CS Mioveni, FC Caransebeş şi FCM Baia Mare.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE