More

    Echipele româneşti şi-au aflat adversarele din preliminariile cupelor europene

    După partidele echipelor româneşti din manşa tur a preliminariilor Ligii Campionilor şi Ligii Europa, ieri s-a tras la sorţi programul turului trei. Astfel, după victoria cu Trencin din deplasare, scor 2-0, calificarea este practic, jucată, iar Steaua şi-a aflat ieri adversarul din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

    Campioana României va evolua împotriva celor de la Partizan Belgrad sau celor de la Dila Gori. Sârbii s-au impus în manşa tur, scor 1-0, pe teren propriu în faţa campioanei Georgiei şi sunt favoriţi la calificare. Meciurile din turul trei preliminar au loc la 28/29 iulie şi 4/5 august. Dacă se va califica în turul trei, Steaua va juca prima manşă pe teren propriu.
    ASA Târgu Mureş va întâlni echipa franceză AS Saint-Etienne, în turul trei preliminar al Ligii Europa, conform tragerii la sorţi de la Nyon. Cei de la FC Botoşani speră să întoarcă soarta calificării în partida retur cu cei de la Legia Varşovia, după ce au pierdut în manşa tur, scor 0-1. În eventualitatea în care aceştia vor reuşi să treacă de polonezi, atunci vor avea parte de un adversar accesibil. FK Kukësi sau FK Mladost Podgorica ar putea ieşi în calea moldovenilor în drumul spre play-off-ul Europa League.  FK Mladost Podgorica s-a impus cu scorul de 1-0 în tur în faţa celor de la FK Kukës.
    Astra este cu un pas în turul următor după victoria de la Inverness, scor 1-0, iar în turul următor giurgiuvenii vor juca cel mai probabil împotriva englezilor de la West Ham, care au câştigat partida tur de pe teren propriu împotriva maltezilor de la FC Birkirkara.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE