More

    Fotbal de caritate!

     

    echipe

    Asociaţia Stea în colaborare cu Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă a organizat ediţia a II-a a “Cupei Prieteniei” la fotbal, în cadrul campaniei “Împreună Schimbăm Destine”.
    Scopul acestei acţiuni a fost acela de strângere de fonduri pentru beneficiarii asociaţiei, respectiv cei de la centrul şcolar. Pe tot parcursul competiţiei în sala de sport s-a aflat o urnă prin care participanţii, dar mai ales membrii echipelor înscrise în concurs, au putut să facă donaţii. În ciuda căldurii înăbuşitoare de afară nu mai puţin de 8 echipe s-au înscris în concurs, la final câştigătoarea fiind SM United.
    Evenimentul nu a fost lipsit de momente emoţionante, un astfel de moment având loc în pauza competiţiei. I s-a datorat Denisei Botoş, fetiţa pentru care Asociaţia Stea a organizat o licitaţie cu tricoul fotbalistului Ionuţ Năstăsie din perioada când era jucătorul Stelei, tricou semnat de toţi jucătorii echipei campioane. O sătmăreancă stabilită în America de mult timp şi-a adjudecat tricoul după ce a licitat suma de 600 lei, banii fiind înmânaţi familiei Botoş de către mama acesteia, doamna Viorica Cioltea.
    La final s-au acordat premii: cel mai bun portar a fost desemnat Marius Demian, iar golgheterul competiţiei a fost Dezideriu Gherghei.
    Cupele au fost înmânate câştigătorilor de către prof. Răzvan Sunea. Din dorinţa de a schimba destinele celor mai puţin norocoşi s-a respectat şi de data aceasta tradiţia, iar echipa câştigătoare a donat Asociaţiei Stea premiul cel mare, tricoul echipei campioane a României din sezonul trecut, F.C. Steaua Bucureşti, cu autografele mai multor jucători, tricou care în scurt timp va fi scos la licitaţie. În urma donaţiilor făcute de către fiecare participant s-a strâns suma de 519 lei.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE