More

    Stagiu de cinci stele la Carei

    karate

    O săptămână intensă de antrenamente pentru Karade Do Carei, cu Shihan Mirio Maninni, maestru 8 Dan Karate și Rodolfo Bancone 6 Dan.

    În perioada 12-19 iulie 2015, Ştrandul Termal Carei a fost gazda stagiului de karate ”International Karate Summer Camp – 2015 Carei” organizat de Clubul Sportiv Karate Do B.F.K.S. din municipiul Carei, având ca protagoniști pe Shihan Mirio Maninni maestru 8 Dan Karate și Rodolfo Bancone 6 Dan din Italia.

    La acest eveniment au participat karateka din Belarus, Italia, Rusia, Ucraina, Ungaria și sportivi din Carei.

    Un merit deosebit în organizare l-a avut Bartincki Lajos, vicepreședinte CS Karate Do B.F.K.S., precum și gazda taberei Ștrandului Termal Carei.

    Dr. Fazekas Gheorghe, președintele clubului careian, ne-a declarat după stagiu: ”Antrenamentele au fost împărțite pe categorii de kata și kumite, precum și pe stilurile de karate Shito Ryu și Shotokan, fiind 6 antrenamente pe zi, practicanții putând alege la care participă, cei mai mulți participând și la 4 antrenamente a câte o oră și jumătate pe zi. A fost o deosebită plăcere să vedem cum absorbeau acești minunați karateka, cunoștințele marilor maeștri, de multe ori autodepășindu-se.”

    Toți participanții, la despărțire, atât internaționali cât și naționali, au declarat că vor să revină la Carei, vor propaga imaginea orașului Carei și al județului Satu Mare, cuvintele de despărțire fiind: ”ne revedem în 2016”.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE