More

    Zi NEBUNĂ pe şosele din judeţ. DOI răniţi GRAV la Satu Mare şi Pişcolt

    octogenar02

    Poliţiştii au intervenit miercuri la faţa locului la un număr de patru evenimente rutiere care s-au produs pe raza municipiului şi a judeţului Satu Mare, soldate cu un mort, doi răniţi grav şi un rănit uşor.
    Concret, la data de 22 iulie 2015, ora 07.50, pe strada Wolfenbutel, din municipiul Satu Mare, a avut loc un accident de circulaţie. Poliţiştii Biroului Rutier care au intervenit la faţa locului au stabilit că Gheorghe T. a condus autoturismul marca Mercedes şi a accidentat grav o octogenară, care în calitate de pieton s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără a se asigura corespunzător. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.
    Miercuri, la ora 11.00 poliţiştii rutieri negreşteni au fost solicitaţi să intervină la un eveniment rutier produs pe raza localităţii Racşa Vii, judeţul Satu Mare. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că Mihai M. a condus un vehicul cu tracţiune animală, iar din cauza faptului că roata dreapta faţă a vehiculului a acroşat un cap de pod, conducătorul acestuia a căzut din vehicul. În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a bărbatului, în vârstă de 38 de ani.
    Tot miercuri, în jurul orei 23.30, pe DN 19, în afara localităţii Pişcolt, judeţul Satu Mare a avut loc un eveniment rutier. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri careieni, care au constatat că un tânăr, în vârstă de 26 de ani, a condus autoturismul marca Volkswagen, iar pe fondul conducerii imprudente, a pierdut controlul autoturismului şi a intrat în şanţul din partea stângă intrând în coliziune cu parapedul din beton al unui podeţ. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, care a fost transportat la unitatea medicală, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE