More

    Steaua s-a calificat în turul III cu emoţii mari

    Steaua s-a calificat cu emoţii în turul trei preliminar al UEFA Champions League. Echipa lui Rădoi a tremurat serios după ce slovacii au reuşit să întoarcă rezultatul din tur în doar 21 de minute.

    Thrillerul de pe Arena Naţională nu a trecut neobservat în Europa.
    Site-ul UEFA a relatat despre partida de la Bucureşti, notând că Steaua s-a calificat graţie rezultatului obţinut în tur, un avantaj care s-a dovedit decisiv în economia calificării.
    “Steaua va juca în compania celor de la Partizan, dar doar datorită rezultatului din tur, acel 2-0 obţinut în Slovacia. După doar 21 de minute din jocul de la Bucureşti, scorul era din nou egal: Wesley şi Matus Bero au marcat pentru oaspeţi. Sulley Muniru a readus-o pe Steaua în cărţile calificării după 57 de minute, iar Tade a egalat din penalty după o oră de joc. Rundic a fost eliminat, dar cu şase minute înainte de final Trencin a marcat din nou: Wesley a fost aproape de a întoarce din nou soarta calificării”, au scris cei de la UEFA.
    Steaua Bucureşti s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, deşi a fost învinsă, miercuri, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-2 (2-0), de formaţia slovacă AS Trencin, în manşa secundă a turului doi preliminar al competiţiei. Golurile Stelei au fost marcate de Muniru ’57 şi Tade ’60 din penalti, în timp ce pentru slovaci au înscris Wesley ’13, ’84 şi Bero ’21.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE