More

    A vrut să se sinucidă aruncându-se sub tren

    upu

    O sătmăreancă, în vârstă de 32 de ani, s-a aruncat miercuri seara sub roţile unui tren în zona comunei Medieşu Aurit, încercând să se sinucidă după o ceartă zdravănă pe care a avut-o cu soţul său. Un alt bărbat a vrut să se sinucidă cu otravă de şobolani. Ambii au fost salvaţi de medicii de la Urgenţe. În aceeaşi zi, la UPU s-au prezentat şi opt sătmăreni afectaţi de caniculă.

    În după amiaza zilei demiercuri, între tânăra de 32 de ani şi soţul ei a izbucnit un scandal care a afectat-o foarte mult. Din acest motiv, a decis să-şi curme zilele, astfel că s-a îndreptat spre calea ferată, unde a încercat să se arunce sub tren. Din fericire, femeia a scăpat cu viaţă şi a fost transportată la Urgenţe, având un picior amputat în zona gleznei şi o multitudine de răni pe corp. Conform celor declarate de purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, Constantin Demian, femeia a fost internată la secţia Chirurgie pentru îngrijiri medicale, viaţa ei fiind în afară de orice pericol.

    Tot miercuri, un bărbat de 36 de ani din Satu Mare a încercat să-şi pună capăt zilelor după ce a îngurgitat otravă pentru şobolani. Bărbatul a fost transportat la Urgenţe, unde i s-au acordat îngrijirile medicale necesare, după care a fost internat la Psihiatrie. Şi viaţa acestuia se află în afară de orice pericol.

    De asemenea, la Urgenţe s-au mai prezentat în aceeaşi zi şi opt sătmăreni afectaţi de caniculă, având ca simptome dureri de cap, tulburări de echilibru, hipertensiune şi deshidratare. Unul dintre aceştia a leşinat pe stradă. Oficialul Spitalului Judeţean a mai afirmat că a crescut îngrijorător numărul sătmărenilor muşcaţi de câini. “Dacă până acum erau câte patru-cinci astfel de cazuri pe săptămână, în ultimele zile la Urgenţe au ajuns zilnic câte patru-cinci sătmăreni muşcaţi de câini”, a mai precizat Constantin Demian.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE