More

    Barrier, soluţia sătmărenilor profesionişti

    barrier

    Sătmărenii au de mai bine de şase luni o alternativă de succes atunci când vine vorba de a achiziţiona geamuri sau uşi din tâmplărie PVC. Şi asta după ce calitatea serviciilor Barrier a ajuns şi la Satu Mare la începutul acestui an, atunci când Barrier a inaugurat în municipiul Satu Mare, pe strada Iuliu Maniu nr. 19, prima franciză din judeţ. Barrier este unul dintre cei mai mari producători de tâmplărie PVC din România, companie care a reuşit să îşi tripleze afacerile în plină perioadă de criză, în ciuda unei pieţe zguduită de lipsa investiţiilor.

    Servicii de calitate de la profesionişti
    Reprezentantul Barrier în judeţul Satu Mare, Adrian Loboş, un veritabil profesionist în domeniu, cu ani grei de experienţă pe acest segment, a declarat că sătmărenii sunt şi vor fi şi pe viitor extrem de mulţumiţi de calitatea pe care o oferă produsele lor. “Sătmărenii vor calitate la un preţ bun. Iar noi, cei de la Barrier, tocmai cu această alternativă am venit la începutul acestui an în Satu Mare. Oferim servicii prompte, care să respecte toate aşteptările clienţilor noştri”, a spus Adrian Loboş.

    “Noi oferim respect şi soluţii profesioniste”
    Reprezentantul judeţean al Barrier spune că angajaţii săi oferă expertiză oricărui client, şi nu operează ca şi alte firme, care urmăresc doar să ia banii clienţilor. “Sunt şi am fost întotdeauna de părere că pentru a fi un profesionist trebuie să lucrezi cu profesionişti. La noi, oamenii care vin găsesc soluţii la probleme concrete. Noi oferim expertiză în domeniu oricărui client care apelează la noi. Noi nu acţionăm pentru a lua banii clienţilor, cum practică alţii. Noi oferim respect şi soluţii profesioniste. Noi am stabilit un raport de respect total faţă de client şi faţă de problemele sale. Consider că acest tip de relaţie este cea mai bună imagine pe care ne-am făcut-o”, a spus Adrian Loboş.

    Aliat în lupta cu canicula
    Adrian Loboş spune că produsele Barrier oferă un confort sporit indiferent de anotimp, dar cu atât mai mult în această perioadă cu temperaturi foarte ridicate. “Izolarea termică nu este o caracteristică importantă a ferestrelor doar iarna, tocmai această caracteristică vă protejează căminul de canicula de afară, menținând temperatura în interiorul locuinței. Cu noile ferestre și uși puteți beneficia acum de o izolare termică cu până la 50% mai mare, față de ferestrele și ușile standard”, a mai spus Adrian Loboş.

    “Oferim şi măsuri de siguranţă sporite”
    În condiţiile în care hoţii din judeţul Satu Mare s-au specializat în desfacerea uşilor şi geamurilor din PVC, Barrier vine cu un plus consistent de siguranţă. “Proprietatea antiefracție a ferestrelor și ușilor este foarte importantă. Aceasta diferă de la produs la produs și este definită de proprietățile profilului, geamului, elementelor de feronerie și accesorii. Pentru ferestrele de la etajele superioare puteți opta pentru clasa de rezistență 1 – cu un nivel redus de protecție, în timp ce pentru ferestrele aflate la primul etaj puteți alege clasa de rezistență 2, iar pentru ferestrele care necesită o protecție ridicată, clasa de rezistență 3. Sistem imposibil de deschis prin efracţie”, spune Adrian Loboş.

    Barrier, un brand sinonim cu calitatea
    Firma Electric Plus are o experienţă remarcabilă în domeniul tâmplăriei termoizolante, punând bazele structurii actuale în urmă cu 15 ani și începând să producă ferestre și uși din PVC, sub numele de Barrier. Barrier oferă un pachet complet de servicii de înaltă calitate. Ferestrele Barrier sunt produse în fabrica din Bacău cu ajutorul a peste 500 de angajaţi, fiind renumite atât în România, cât și în partea de est a Europei. Aici se realizează și produsele speciale din PVC, cum ar fi structurile curbe și cele la unghi, obloanele și ușile. În urma investiţiei finalizate în 2014, Barrier deține cel mai modern complex de producție de ferestre și uși din România.

    Ciprian Bâtea

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE