More

    Două amicale pentru Olimpia în Ungaria

    olimpia1

    FC Olimpia îşi continuă seria amicalelor în această perioadă de pregătire. Pentru că nu are decât terenul pentru meciurile oficiale, “galben-albaştri“ sunt nevoiţi să se deplaseze în Ungaria pentru jocuri de pregătire.

    Astăzi, elevii lui Tiberiu Csik se deplasează în Ungaria pentru alte două meciuri amicale cu echipe din ţara vecină. De la ora 10.00 o echipa va întâlni formaţia din fotbalul judeţean Csenger. Iar de la ora 18.00, o altă selecţionată va întâlni formaţia a doua a echipei de cupe europene, Debrecen.

    Situaţia la club este una incertă, seniorii refuză mai nou să se antreneze, iar tinerii, aşa cum am mai relatat nu au contracte, sau acestea sunt prea mici. Mai mult, lotul Olimpiei nu poate fi definitivat atât timp cât nu sunt bani, iar incertitudinea face ca de la echipă jucătorii să plece sau să fie nemulţumiţi de situaţie.

    Aşadar, planează un semn de întrebare referitor la viitorul Olimpiei. Bugetul este votat, însă banii nu au intrat în conturi. Iar pe 29 iulie, echipele din Liga a II-a trebuie să dea un răspuns clar referitor la eşalonul în care vor să se înscrie, în cazul în care se vor retrage pe parcurs vor fi retrogradate în Liga a V-a.

    Totuşi, după şedinţa de luni a Consiliului Local, Olimpia are promisiuni că banii vor fi alocaţi iar echipa poate reveni pe linia de plutire.
    |
    Miercuri Olimpia va juca la Mateszalka în compania echipei fostului olimpist Alexandru Botoş.

    Noul sezon va începe pe 29 august, cu una sau două serii, asta vom afla săptămâna viitoare.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE