More

    Peste 140.000 de turişti la ştrandul Tăşnad

    strand1

    Staţiunea Tăşnad continuă să fie un adevărat magnet pentru turiştii din regiunea de nord-vest a ţării. Mii de clujeni, sălăjeni, maramureşeni, bistriţeni, bihoreni şi chiar sătmăreni vin în fiecare week-end la ştrandul din Tăşnad.

    De la începutul lunii mai şi până în prezent, staţiunea Tăşnad a fost vizitată de peste 140.000 de turişti. “Numai în luna iulie am avut peste 60.000 de turişti, la care se adaugă cei peste 80.000 din lunile mai şi iunie. În week-endul trecut, la ştrand au venit peste 10.000 de persoane.

    În timpul săptămânii, avem zilnic în jur de 2.000-2.500 de turişti. Sperăm ca în luna august, luna concediilor, să avem şi mai mulţi vizitatori”, ne-a declarat administratorul ştrandului Tăşnad, Gheorghe Niţă.

    strand3

    Pe lângă bazinele cu apă termală şi piscina cu apă rece, noua bază sportivă multifuncţională din ştrand a devenit o adevărată atracţie pentru turişti, în special pentru cei tineri. “Încercăm să venim cu noi doztări în întâmpinarea turiştilor noştri. Recent am dat în folosinţă baza sportivă multifuncţională, care cuprinde terenuri de handbal, volei şi tenis de câmp. Am mers pe ideea că nu toată lumea vrea să stea în bazine, unii mai vor să facă şi puţină mişcare. Numărul mare de tineri care folosesc aceste terenuri dovedesc că iniţiativa noastră a fost inspirată”, ne-a declarat primarul oraşului Tăşnad, Vasile Mitraşca.

    În timpul zilei, tariful pentru folosirea terenurilor bazei sportive este de 8 lei/persoană/oră, iar la nocturnă tariful este de 12 lei/persoană/oră.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE