More

    În pregătire cu lotul naţional de cadeţi

    lupte

    De miercuri, doi luptători de la CS Satu Mare-Cetate Heracle Ardud se alătură lotului naţional de cadeţi de la Bacău. Lenard Berei şi Marius Bulgăr se vor pregăti în vederea participării la Campionatul European din Serbia. Acolo unde la Subotica, în perioada 4-9 august au loc întrecerile europene la greco-romane şi lupte libere.

    Vice-campionul european de anul trecut, Lenard Berei revine după o accidentare care l-a ţinut departe de saltea. Ieri a făcut un control amănunţit la Tg. Mureş şi până sâmbătă îl va avea alături pe antrenorul său Tudor Barbul, care este încrezător în şansele elevului său.

    Apoi, în perioada 25-30 august vor avea loc Campionatele Mondiale de cadeţi la Sarajevo, Bosnia-Herţegovina, unde îl vom avea din nou ca reprezentant pe Lenard Berei.

    Iar la Bacău, alături de cei doi cadeţi de la clubul sătmărean vor fi prezenţi şi alţi tineri, Andrei Barbul sau Raul Zarzu, pentru câteva antrenamente alături de omologii lor mai mari. Delegaţia este condusă de antrenorii Tudor Barbul şi Claudiu Blaga.
    Daniel C.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE