More

    Adriana Pricop a spus „pas”, Viorica Ibi Ciocan ar putea antrena CSM-ul

    Problemele de la echipa de baschet de la CSM nu se mai termină. Ofertată de conducerea clubului, fosta antrenoare Adriana Pricop a spus „pas” fiind decisă să-şi continue proiectele la nivel de junioare. În plus, se pare că Adriana Pricop ar fi fost deranjată şi de lipsa de perspective , lotul nefiind conturat . În plus problemele financiare de la club nu vor permite transferuri care să asigure echipei un parcurs măcar onorabil în condiţiile în care celelalte formaţii din Liga Naţională sunt destul de active pe piaţa transferurilor.

    În condiţiile în care au fost refuzaţi de Adriana Pricop , oficialii de la CSM au apelat la sătmăreanca Viorica Ibi Ciocan. Viorica Ibi Ciocan (63 ani) e componentă a generaţiei crescute la Satu Mare de regratata Ecaterina Both , iar ca antrenoare a lansat-o printre altele în performanţă pe fiica ei, Cristina Ciocan, considerată de specialişti ca fiind una dintre cele mai bune jucătoare din istoria baschetului feminin românesc.

    Rămâne de văzut şi ce jucătoare vor veni la Satu Mare în condiţiile în care şi fostele junioare par tentate să aleagă alte cluburi.

    Până acum de la CSM Satu Mare au plecat Andreea Pop, Flavia Ferenczi, Luminiţa Manta, Andreea Olah şi Diana Moldoveanu. În condiţiile unui buget de austeritate e puţin probabil ca Eniko Laza să continue la Satu Mare singurele disponibile fiind Renata Szmutku, Teodora Vasile, Diana Moraru , Bianca Kiss sau Valentina Bolba. Cu menţiunea că ultima ar putea ajunge la Cluj Napoca sau în alt centru universitar după ce a trecut cu brio Bacalaureatul.
    Cristian Stan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE