More

    Două medalii pentru CS UNIO la Naţionalele pe echipe de la Iaşi

    UNIO SM

    La Iaşi s-au încheiat miercuri Campionatele Naţionale de şah rezervate echipelor.
    De la Satu Mare au participat echipele de la CS UNIO, antrenor Pall Zoltan, şi LPS , antrenor Cătălin Ardelean. La şah practic, LPS Satu Mare a terminat concursul pe locul cinci în vreme ce UNIO a terminat pe poziţia a 13-a.

    În schimb la şah rapid şi la blitz, cei de la UNIO au urcat pe podium. Elevii lui Pall Zoltan au terminat pe locul doi, la egalitate de puncte cu echipa campioană, la şah rapid şi pe trei la blitz.

    Pentru Unio la B8 au evoluat: Hejja Adam, Angheluş Mihai, Sălăjan Ştefania în vreme ce pentru LPS Satu Mare au participat Câmpean Andra, Angheluş Alin-13 ani, Ilonczai David-14 ani, Schneider Erik 13 ani. De remarcat că LPS Satu Mare a terminat pe cinci şi la şah rapid şi la blitz.

    La Naţionale au participat în total 113 echipe .

    De remarcat că la Iaşi au mai fost în concurs şi alţi sătmăreni, dar cu dublă legitimare.

    Doroş Radu si Geiger Alex au cucerit două medalii de aur si un bronz la B20 ( LPS Satu Mare + Medicina Timişoara). Dicu Dan şi Csurka Roland: o medalie de aur si una de bronz la B14 ( LPS Satu Mare + Sighetu Marmaţiei) şi Hejja Irisz o medalie de aur şi două de argint la F12 (LPS SM + Sighetu Marmatiei).
    Florin Mureşan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE