More

    CREŞTE numărul BEŢIVILOR depistaţi la VOLAN. DOI dintre aceştia au fost prinşi ieri în zona OAŞULUI

    betiv1

    Zi de zi, creşte numărul sătmărenilor care se urcă la volan după ce au tras bine la măsea. Doi dintre aceştia au fost prinşi ieri în Ţara Oaşului.

    Astfel, în cursul nopţii de miercuri spre joi, în jurul orei 1,00 lucrătorii Secţiei au identificat în trafic, pe raza localităţii Gherţa Mică, autoturismul marca BMW, condus de Vasile S., în vârstă de 25 de ani.

    betiv3

    Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care I s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

    Ieri, în jurul prânzului, poliţiştii poliţiştii rutieri negreşteni, l-au depistat în trafic, pe strada Ion Creangă din Negreşti Oaş, pe Mircea S., care conducea autoturismul marca Dacia. Bărbatul a fost suspus testării cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şi acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

    betiv2

    În ambele situaţii, oamenii legii au întocmit dosare penale şi efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice, a unui vehicul sub inflienţa băuturilor alcoolice.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE