More

    Premiu de excelenţă din partea Consiliului Judeţean pentru Simona Pop

    simona

    Moment festiv ieri în sala de şedinţe a Consiliului judeţean. Preşedintele Consiliului judeţean, Adrian Ştef, a ţinut să îi înmâneze un premiu de excelenţă spadasinei Simona Pop, proaspăt vicecampioană mondială cu echipa României.

    Preşedintele Adrian Ştef a ţinut s-o felicite pe Simona Pop şi a amintit că e o onoare pentru judeţul Satu Mare să aibă astfel de sportive de top mondial.

    Acesta a amintit că, pe lângă diplomă, Simona Pop a mai primit şi un premiu din partea Consiliului judeţean de 3000 de lei.

    “Mereu vom susţine sportivii care aduc rezultate pentru Sătmar şi fac cinste judeţului. Chiar dacă acum nu mai eşti legitimată la un club din judeţ eu consider că te simţi la fel de mândră de locul de unde ai pornit în carieră” a amintit preşedintele Adrian Ştef. Vicecampioana mondială, Simona Pop a răspuns elegant că pentru ea, chiar dacă acum e legitimată la Steaua Bucureşti, Satu Mare rămâne centrul universului.

    “Nu voi uita niciodată clubul care m-a format, oraşul Satu Mare şi pe antrenorul Francisc Csiszar care m-a pregătit 12 ani în carieră. Vă mulţumesc din suflet şi să ştiţi că banii pe care i-am primit nu sunt cei mai importanţi pentru mine. Mă bucur că suntem apreciaţi prin ceea ce facem atât eu cât şi Amalia Tătăran care e sătmăreancă şi ea şi a luat aurul la Jocurile Europene de la Baku şi că scrima e susţinută în continuare la Satu Mare. Căci talente sunt şi vin mereu la sală” a punctat Simona Pop.

    Aceasta a recunoscut că 2015 e până acum cel mai bun an al ei din carieră şi că speră să reuşească să se califice la Olimpiada de la Rio atât cu echipa cât şi la individual.

    Alături de Simona, la ceremonie a participat, e drep discret şi soţul vicecampioanei mondiale, Adrian Pop şi el un multiplu campion al spadei sătmărene!

    Simona Pop va fi invitata specială a emisiunii Săptămâna sportivă ce va fi difuzată luni seara de la ora 20,45 la Nord Vest TV.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE