More

    Unul dintre VIOLATORI, Sarkozi Francisc, a CERUT clemenţă JUDECĂTORILOR! FOTO şi VIDEO!

     1

    Sarkozi Francisc – unul dintre cei trei violatori ai minorei de 14 ani – a cerut astăzi, în jurul orei 13.00, clemenţă din partea judecătorilor sătmăreni. Acesta a solicitat – prin avocatul său – schimbarea măsurii arestului preventiv, sperând într-o decizie mai uşoară.

    Acesta invocă în apărarea sa faptul că a fost printre primii care şi-au recunoscut faptele, manifestând colaborare cu organele de cercetare penală. Totuşi, judecătorii nu au luat azi nicio decizie, rămânând în pronunţare. Decizia va fi luată şi comunicată, cel mai probabil, mâine.
    Ajuns în faţa judecătorilor din arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Satu Mare, Sarkozi Francisc nu a făcut nicio declaraţie în faţa reprezentanţilor mass media.

    Reamintim că după acelaşi scenariu ca şi violul din Vaslui, când şapte indivizi au luat-o cu maşina pe o fată şi au violat-o, sătmăreanul Mihăiţă Sebastian Cseh, în vârstă de 24 de ani, condamnat pentru tentativă de omor în 2011, ar fi foat cel care ar fi pus la cale, în data de 11 august, violul în grup a unei fete de 14 ani, susţin procurorii sătmăreni.
    Practic, cinci indivizi au luat-o cu maşina din Satu Mare, au ameninţat-o, iar trei au participat efectiv la viol. Ceilalţi doi indivizi, acuzaţi de viol, sunt Petrişor Fanea şi Sarkozi Francisc. Interesant este faptul că unul dintre cei doi complici este chiar prietenul fetei.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE