More

    Oferă 12 bilete la meciul România – Grecia!

    gardos

    Chiar dacă nu poate fi pe teren alături de colegii săi de la Națională în dubla cu Ungaria și Grecia, internaționalul sătmărean Florin Gardoș e cu gândul tot la echipa României.

    Accidentat și indisponibil până la finalul anului, Gardoș a rămas totuși activ pe facebook și e mereu în contact cu suporterii săi de la Southampton sau din România.
    Acesta e protagonistul  unui nou concurs pe pagina lui de facebook prin care va oferi duminică 12 bilete la partida România -Grecia din preliminariile EURO 2016.
    Florin Gardos ne-a povestit prima lui amintire despre echipa nationala: “In `94, tatal meu iesea pe balcon la fiecare gol al Romaniei si striga in gura mare impreuna cu toti vecinii din cartier. Goooooooooool! Iar vecinii de la parter scoteau televizoarele in fata scarii si se strangeau 10-15 persoane care se uita, cantau si tipau impreuna”.
    Prima ta amintire care e? Scrie-o intr-un comentariu mai jos si poti castiga doua din cele 24 bilete la Romania-Grecia, sa fii al 12-lea jucator pentru nationala! Florin Gardos va alege cei 12 castigatori duminica. Bafta! Regulamentul e aici: http://on.fb.me/1KBF8HP. Hai, Romania! #EuSunt12…
    Așadar dacă vrei un bilet la meciul România-Grecia scrie amintirea ta cea mai plăcută legată de Națională și ai șansa de a fi ales de Florin Gardoș printre cei..12 câștigători!
    Baftă și HAI ROMÂNIA!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE