More

    Săptămâna Europeană a Sportului va fi marcată în judeţ

    A.J. Sportul pentru Toţi pregăteşte noi activităţi sportive cu ocazia Săptămânii Europene a Sportului. Săptămâna Europeană a Sportului (7-13 septembrie) are scopul de a încuraja cetăţenii de toate vârstele #BeActive, precum şi sprijin în realizarea activităţilor ca urmare a iniţiativelor naţionale şi locale existente cu scopul declarat: ‘Să ne mişcăm’.
    Preşedintele Adrian Meszaros a creionat şapte competiţii în această perioadă. Pe 7 septembrie, la Carei are loc Crosul Vacanţei, pe 8 Trofeul piticilor, la fotbal, în Satu Mare, la Bârsău Festivalul Sportului Codrenesc, în 10 Cupa Voinicelul la Medieşu Aurit, pe 11 Mişcare pentru sănătate la Negreşti Oaş, pe 12 din nou la Satu Mare, Mişcare şi recreere pentru vârsta a treia, iar pe 13 la Medieşu Aurit va avea loc Cupa Dacicus.
    Săptămâna Europeană a Sportului este un program finanţat cu sprijinul Comisiei Europene, cofinanţat de Programul Erasmus+ l Uniunii Europene, Ministerul Tineretului şi Sportului şi coordonată de Federaţia Română Sportul pentru Toţi.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE