More

    Un autotren de Satu Mare a spulberat o mașină la Buneşti

    accident-bunesti

    Un impact violent între un autoturism din Maramureș și un autotren de Satu Mare a avut loc joi în judeţul Cluj, la Buneşti. O familie din Maramureș a trecut prin clipe de groază după ce autoturismul în care se afla a fost izbit în plin de un autotren. Soț, soție și un copilaș de doar câteva luni au ajuns la spital.

    Accidentul s-a produs pe DN 1C, pe raza localității clujene Bunești, la intersecția cu centura ocolitoare a municipiului Gherla. Accidentul s-a produs din cauza șoferului autoturismului înmatriculat în Maramureș. Acesta a ieșit în DN 1C, de pe drumul dinspre Gherla închis circulației, și nu a acordat prioritate de trecere autotrenului înmatriculat în Satu Mare, care circula dinspre Gherla spre Dej. În urma impactului extrem de violent, autoturismul a fost împins de autotren peste sensul giratoriu, mașina fiind distrusă.

    Cele trei persoane aflate în autoturism, șoferul, soția și copilul acestora, au fost preluată de ambulanțe și transportate la Spitalul Municipal Dej, pentru investigații medicale amănunțite. Din câte se pare, aceștia se îndreptau spre Cluj-Napoca, pentru a lua pe cineva de la aeroport. Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la circa 3.000 de lei. Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.
    Robert Marcus

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE