More

    O victorie ne duce la EURO!

    romania

    După remiza de vineri de la Budapesta, 0-0, ”tricolorii” pot semna calificarea în fața unei echipe rămase fără miză.

    Cea mai bună apărare din grupă întîlnește în această seară cel mai slab atac: fără victorie în Grupa F, elenii vin la București cu doar două goluri marcate în șapte partide.

    “Cea mai bună echipă din grupă”, cum a numit-o Anghel Iordănescu după meciul de la Budapesta, nu mai sperie pe nimeni! Reprezentativa elenă a atins apogeul ridicolului după dubla cu Insulele Feroe, din care nu a reușit să strîngă nici un punct.

    “Tricolorii” întîlnesc o echipă cu moralul la pămînt, fără nici o șansă în ecuația calificării și care a tot fost zdruncinată de evenimente nefericite.

    România se află pe locul doi în Grupa F, cu 15 puncte după șapte meciuri, în care are patru victorii și trei egaluri.

    Nu numai că “tricolorii” au cea mai bună defensivă a grupei, cu un singur gol primit în șapte partide, însă nici una dintre reprezentativele participante în preliminarii nu a izbutit o astfel de performanţă.

    Din 53 de “naţionale”, România se află în fruntea clasamentului, urmată de Ţara Galilor, care a încasat doar 2 goluri în tot atîtea meciuri.

    Singurul gol primit de România a fost în meciul cu Ungaria, de la București, scor 1-1.

    Chipciu suspendat și Hoban accidentat nu vor putea evolua în meciul din această seară de pe Arena Națională.

    Partida va începe la ora 21.45 și va fi transmisă de TVR1. În aceeași grupă se mai joacă Irlanda de Nord –Ungaria și Finlanda-Feroe.

    Florin Mureşan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE