More

    Şah / Start în Cupa Oraşului Tăşnad

    În perioada 9-13 septembrie 2015 în stațiunea Tăşnad va avea loc a III-a ediție a Cupei Oraşului Tăşnad. Organizatorii acestui eveniment sunt Consiliul Judeţean Satu Mare, Primaria Oraşului Tăşnad Clubul Sportiv Voinţa Satu Mare prin Organizatorul Internaţional Ciprian Muntean.

    Turneul din acest an este unul foarte atractiv datorită premiilor consistente puse la dispoziţie de organizatori, totalizând aproximativ 12900 lei. La start sunt înscrişi până în acest moment 87 de participanţi din şapte ţări: România, Franţa, Germania, Ungaria, Serbia, Ucraina şi Rep. Moldova. Valoarea competiţiei este una ridicată, pentru că şi-au anunţat prezenţa trei Mari Maeştri Internaţionali şi zece Maeştri Internaţionali. La turneu este prezent şi Marele Maestru Okhotnik Vladimir, născut în Ucraina dar stabilit în 1990 în Franţa, care a reuşit în 2011 să obţină titlul de campion mondial de veterani. Acesta a mai participat la Satu Mare în 1986 când a obţinut un loc fruntaş la un puternic turneu internaţional de şah.

    Programul competiţiei:
    – miercuri: ora 16:00 – Deschiderea oficială – tragerea la sorţi – Runda 1
    – joi – ora 09:30 – Runda 2, ora 16:30 – Runda 3
    – vineri – ora 16:30 – Runda 4
    – sâmbătă – ora 09:30 – Runda 5, ora 16:30 – Runda 6
    – duminică – ora 09.30 – Runda 7, ora 14.30 – Festivitatea de premiere
    Buna desfăşurare a concursului va fi asigurată de Arbitrul Internaţional Muntean Ciprian. Organizatorii doresc să mulţumească pentru sprijinul acordat Consiliului Judeţean Satu Mare, Primăriei Tăşnad precum şi sponsorilor.
    Dani C.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE