More

    Unicul derby pentru sătmăreni!

    oli-baia-mare-1

    Meci extrem de interesant azi în Cupa României. Rivalele de o viață, FCM Baia Mare și Olimpia Satu Mare se întâlnesc în faza a 5-a a competiției și își dispută practic un loc pe tabloul principal. Partida va începe la ora 16, 30 și se va juca pe stadionul ”Viorel Mateianu” din Baia Mare.

    Suporterii celor două echipe s-au mobilizat pentru acest derby și consideră că un duel Baia Mare- Satu Mare e mereu cel mai important indiferent de competiția în care se dispută sau de locurile unde se află la acel moment în ligile în care participă.

    Mobilizați probabil și de reacția fanilor , cei de la Olimpia susțin că merg doar la victorie la Baia Mare.

    ”Respectăm competiția, îi respectăm pe suporteri și știm ce înseamnă duelurile cu Baia Mare. Mergem să ne calificăm iar băieții vor da totul pe teren indiferent de ce formulă de echipă vom folosi”, a transmis antrenorul Tibi Csik.

    Din păcate au apărut și indisponibilitățile înaintea acestui joc. Pe lângă Rus au mai apărut probleme cu Takacs și Bura iar Heil e în refacere după accidentarea la cap din timpul meciului cu FC Bihor!

    Olimpia a pornit excelent în actualul sezon cu două victorii din două etape. De altfel galben-albaștrii sunt pe primul loc în seria a 2-a cu punctaj maxim și un golaveraj excelent, 7-1.

    De partea cealaltă, în postură de noupromovată în liga a 2-a, FCM Baia Mare a început cu un egal campionatul, 1-1 acasă cu FC Brașov și o victorie la scor, 4-1 la Pâncota. Iar în Cupa României, maramureșenii au ajuns în faza a 5. a după un succes la penalty-uri 4-3 la Bucovina Rădăuți.

    Galeria a anunțat că va face deplasarea la acest meci. Cel puțin 20 de suporteri va avea Olimpia la Baia Mare, cel puțin în galerie…

    Olimpia ar putea juca cu: Băican (Șuta) – Ciul, Iuhas, Tătaru, Munteanu – Selagea, Villand, Chivari, Ștef- Faur, Bîgiu.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE