More

    INTERLOPII romi FAC ce VOR în CENTRUL SĂTMARULUI. VEZI cum au vrut să-i JEFUIASCĂ pe nişte TURIŞTI

    dana

    Interlopii romi din zona străzii Horea prind tot mai mult tupeu şi au început să-i agreseze nu numai pe sătmăreni dar şi pe turiştii care ne vizitează oraşul.

    Astfel, ieri după-amiază, terasa Hotelului Dana II de pe Corso a fost pur şi simplu devastată de către un grup de romi din zonă care au încercat să jefuiască un grup de turişti germani care s-au oprit să savureze o cafea aici.

    După ce i-au filat câteva minute pe turişti, interlopii romi nu au stat prea mult pe gânduri şi i-au atacat pe turişti încercând să le fure poşetele doamnelor sau alte bunuri de valoare.

    Turiştii germani nu s-au lăsat jefuiţi ci au recţionat, astfel că a ieşit o bătaie generală. Văzând care este situaţia, în încăierarea dintre turişti şi romi a intervenit şi recepţionerul hotelului, care însă a fost zdavăn bătut şi acesta de către romi.

    dana3

    Angajaţii hotelului au sunat de urgenţă la 112, iar în scurt timp, la faţa locului au ajuns atât poliţiştii cât şi jandarmii. Agresorii romi au fugit, însă oamenii legi au reuşit să-i identifice şi să-i prindă. Toţi locuiesc în blocurile de pe strada Horea. Aceştia au fost duşi de poliţişti la audieri.

    dana2

    În urma altercaţiei dintre turiştii germani şi angajaţii hotelului, pe de o parte, şi interlopii romi de pe strada Horea, pe de altă parte, terasa Hotelului II a fost distrusă. Câteva mese au fost sparte şi câteva scaune au fost distruse.

    Demn de menţionat că toate acestea s-au petrecut ziua în amiaza mare, fără ca nimeni, în afară de angajaţii hotelui, să intervină. Vom reveni cu amănunte.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE