More

    Fetele lui Pricop, premiate cu o vacanță pe… plajă

    adrianamatei-beatavaida-1

    După un sezon foarte bun în care de au progresat de la turneu la turneu și au reușit să aducă trofee importante sportului sătmărean, fetele antrenate de Adrian Pricop au parte în această săptămână de o binemeritată vacanță.

    Revenite de la Europenele U20 de la Larnaca, Adriana Matei și Vaida Beata au fost recompensate de patronul SC Aurora , Traian Păcuraru cu o vacanță de o săptămână pe litoral, la Hotel Violeta din Jupiter.

    ”Îi mulțumim pentru ajutor, a fost o surpriză plăcută pentru fete care acum vor merge la relaxare pe plajă, și nu la …muncă” spune antrenorul Adrian Pricop.

    Chiar dacă vara a cam trecut, sezonul oficial de volei pe plajă va continua, iar Vaida și Matei vor reprezenta din nou România la alte două turnee balcanice.

    ”Ar fi trebuit să avem două turnee încă până la finalul lunii ,dar deocamdată programul a fost refăcut și vom ști abia luni la ce competiții mai mergem. Până atunci fetele se bucură de vacanță ”a mai spus Pricop.

    Interesant e că Europenele U 20 din Cipru au fost câștigate de echipa Olandei. Cea care elimina greu România în optimi cu 2-1 la seturi!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE