More

    Duel în premieră, Târgovişte – Satu Mare în eşalonul doi!

    Olimpia-FC-Bihor-15

    Din postura de lider al seriei a 2-a, Olimpia Satu Mare joacă azi la Târgovişte pe terenul nou-promovatei Chindia.

    E un duel fotbalistic în premieră în eşalonul secund între cele două oraşe iar deplasarea la Târgovişte reprezintă o noutate pentru cei din delegaţia galben-albaştrilor.

    Plecaţi de joi spre fosta cetate de scaun a Ţării Româneşti, jucătorii Olimpiei speră să obţină un nou rezultat pozitiv. Şi mai ales să aibă prospeţime după oboseala acumulată în duelul de miercuri din Cupa României.

    Olimpia nu îi va putea folosi pe Rus şi Mureşan iar antrenorii Csik şi Dragomir speră ca Takacs să fie refăcut până la ora meciului. Interesant e că la Târgovişte a făcut deplasarea şi noua achiziţie, juniorul Toni Kanalos, chiar dacă acesta are mici probleme musculare.

    Au un moral bun după victoria de la Mioveni. În plus vor fi mult mai proaspeţi. Sperăm însă că printr-un joc colectiv bun şi cu dăruire totală să obţinem un nou rezultat bun, ne-a spus Tibi Csik. Se pare că în lot atmosfera a revenit la normal după ce ieri jucătorii şi-au primit o parte din restanţele salariale.

    Probleme de lot la Chindia
    Patru fotbaliști ai echipei din Târgoviște sunt incerți pentru jocul de sâmbătă. Liviu Mihai și Vătavu acuză probleme musculare, Ispas a contractat o infecție la o măsea, iar Cherchez are întindere de ligamente. “Încercăm să îi recuperăm până la ora meciului, pentru că sunt jucători importanți în angrenajul nostru. Întâlnim una dintre nucile tari ale seriei, o echipă agresivă, în sens pozitiv, cu jucători experimentați. Va fi un meci la fel de dificil precum cel cu Mioveni”, a declarat antrenorul Chindiei, Nicu Croitoru.

    Intrare liberă, vreme urâtă
    Conducerea clubului a decis ca intrarea spectatorilor să fie gratuită la meciul cu Olimpia, însă e greu de crezut că în tribune vor veni la fel de mulți spectatori ca la jocul de debut în Liga a II-a, cu U Cluj (0-1). Vremea se anunță mohorâtă sâmbătă la prânz, cu 17-18 grade la Târgoviște și cer mai mult noros, cu șanse de ploaie slabă.

    Avem moralul bun după victoria de la Mioveni. Avem încredere în noi după succesul de vineri. Vrem să facem un joc bun și să luăm toate cele trei puncte – Cosmin Anton, Chindia Târgoviște

    Formaţii probabile:

    CHINDIA – Gârlea – Pătru, Ispas, Vătavu, C. Dinu – Neniţă, C. Anton, A. Voinea, A. Cruceru – Cherchez, D. Popa
    Olimpia – Băican- Munteanu, Tătaru, Heil, Iuhas- Takacs, Villand, Chivari, Bura – Faur, Boştină

    Programul etapei a 3-a

    – FC Bihor Oradea – CSM Râmnicu Vâlcea
    – Chindia Tîrgoviște – Olimpia Satu Mare
    – FC Caransebeș – FC Baia Mare
    – Gaz Metan Mediaș – Șoimii Pîncota
    – Metalul Reșița – FC Brașov
    – Unirea Târlungeni – U Cluj
    – UTA – CS Mioveni

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE