More

    Kirner şi Maxim aduc victoria Oarului. VEZI rezultatele din ELITE!

    11998178_10207354341275052_1477865827_n

    Poate cel mai interesant joc al rundei a patra din Liga a IV-a Elite s-a jucat la Satu Mare, unde Someşul Oar a primit vizita liderului, Sportul Botiz. Elevii lui Adrian Micaş s-au impus cu 2-0, la capătul unui meci frumos.

    Clar echipa mai bună a fost cea a gazdelor, care au dominat mare parte din joc. Doar câteva zvâcniri ale liderului au mai animat meciul, însă ocaziile lor au fost destul de sterile.

    Încă din primul minut Godje putea duce Oarul în avantaj, însă l-a luat la ţintă pe portarul Blidar. Iar mai apoi Micaş, şase minute mai târziu şutează din interiorul careului în blocaj. A venit şi primul gol în minutul 14. Veteranul Kirner este servit excelent pe stânga de Gulya şi înscrie pentru 1-0. Oarul a beneficiat şi de o lovitură de pedeapsă, atunci când Gulya a fost faultat în careu de Moldovan. Însă execuţia lui Vădan de la punctul cu var a lovit bara laterală. Acesta avea să fie şi scorul pauzei.

    Imediat după revenirea de la cabine gazdele marchează pentru a doua oară prin Maxim. Acesta a fost lovit în spate de centrarea lui Ţoca, iar Blidar a fost simplu spectator. Acelaşi Kirner şi Silaghi s-au întrecut în ratări. Mircea Donca, vedeta Botizului, fiul antrenorului Nelu Donca a avut puţine mingi utilizabile, iar apărarea Oarului a fost una extraordinară.

    O victorie care readuce Someşul pe linia de plutire şi Oarul revine în lupta pentru pimele poziţii.

    Oar: Lung – Schnellenperger, Potra, Vădan, Ţoca, Micaş, Godje, Gulya, Silaghi, Maxim, Kirner. Rezerve: Dobrai, Ionescu şi Costea.

    Botiz: Blidar – Tar, Ţuţuraş, Moldovan, Aranyos, Gerus, Donca, Noţigan, Deac S., Dunca, Srepler. Rezerve: Mic, Kuzman, Deac M., Ciul, Rusu, Kiraly, Bajusz.

    Alte rezultate din Elite:

    – Viitorul Vetiş – Talna Oraşu Nou 1-6

    – Unirea Tăşnad – Ştiinţa Beltiug 3-0

    – Cetate Ardud – Recolta Dorolţ 0-1

    – Victoria Carei – Crasna Moftinu Mic 1-0

    Casă de piatră, Marius Pop

                Mijlocaşul Oarului, Marius Pop, alături de câţiva coechipieri şi de managerul Zsolt Maiorciac au lipsit de la meciul cu Botiz. Însă motivat. Pentru că Marius Pop şi-a unit destinele cu frumoasa Ramona Gabriela. Iar managerul Oarului, Zsolt Maiorciac a ţinut să îi fie naş celor doi miri. Alături de colegii de echipă, noua familie Pop a petrecut până dimineaţă.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE