More

    Trei hoţi depistaţi şi prinşi de poliţişti

    Poliţiştii sătmăreni au reuşit luni identificarea şi prinderea a trei hoţi care au săvârşit mai multe furturi în judeţ. Astfel, polițiștii Biroului de Investigații Criminale l-au identificat și prins pe C. Csaba, de 41 ani, din Petrești, fără ocupație, recidivist, stabilind că este autorul infracțiunii de furt calificat dintr-o locuință din Ianculești, faptă comisă în data de 9 septembrie și rămasă inițial cu autori neidentificați. Bărbatul a pătruns prin escaladarea gardului ce împrejmuiește curtea locuinței, a pătruns în curte, a forțat ușa de acces în locuință de unde a furat două ceasuri Atlantic și alte bunuri.

    De asemenea, polițiștii Postului de Poliție Comunal Micula l-au identificat și prins pe autorul furtului comis în noaptea de 5 spre 6 septembrie dintr-o locuinţă din Micula. Este vorba despre un minor în vârstă de 15 ani care a pătruns în locuință prin escaladarea geamului de la bucatarie, de unde a furat suma de 150 lei, o unitatea centrala PC si un monitor, cauzând un prejudiciu total de 1.500 lei.

    Tot luni, poliţiştii sătmăreni au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către numitul V. Cornel, de 46 ani din Vama, despre faptul că numiții B. Gheorghe, de 52 ani, din aceeași localitate, și Bîrsă Tiberiu, de 46 ani, din Supuru de Jos, i-au furat dintr-o livadă de pomi fructiferi o cantitate mare de pere, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 1.500 lei. Toţi trei sunt cercetaţi penal pentru furt.
    Robert Marcus

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE