More

    Bătăuşul Norbert Kuha rămâne în spatele gratiilor

    hotel-dana2

    După ce a distrus terasa unui hotel din Centrul Vechi, a bătut un recepţioner care l-a împiedicat să jefuiască nişte turişti germani şi a agresat doi jandarmi în secţia de Poliţie, bătăuşul Norbert Kuha a cerut să fie cercetat în stare de libertate.

    În cursul zilei de ieri, magistraţii Tribunalului Satu Mare au respins contestaţia înaintată de Kuha împotriva mandatului de arestare pe 30 de zile emis miercurea trecută de Judecătoria Satu Mare. Astfel, Norbert Kuha va sta în arest preventiv până în data de 8 octombrie 2015.

    Marţea trecută, Norbert Kuha a provocat un scandal monstru în Centrul Vechi din municipiul Satu Mare. Acesta a bătut măr şi apoi a tâlhărit un recepţioner al unui hotel central, din cauză că l-a împiedicat ca, împreună cu complicii săi, să jefuiască un grup de turişti germani. În incinta Secţiei nr.1 de Poliţie din municipiul Satu Mare, Kuha a început să-i ameninţe pe jandarmii care-l reţinuseră. Apoi, a sărit şi l-a lovit pe un jandarm în zona feţei. Unui alt jandarm care a încercat să-l imobilizeze i-a aplicat o lovitură cu piciorul în zona organelor genitale, precum şi o lovitură cu pumnul în zona capului. Judecătoria Satu Mare a emis miercurea trecută un mandat de arestare pe 30 de zile pe numele lui Robert Kuha. Acesta mai este judecat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, dosarul aflându-se în prezent pe rolul Judecătoriei Satu Mare.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE