More

    “2 pentru OLI!”

    oli

    Olimpia a început noul sezon cu două obiective clare. Calificarea în play-off și readucerea spectatorilor la stadion. Pentru a-l atinge pe primul, elevii lui Csik au strâns deja șase puncte din primele trei etape, sunt pe trei în clasament și așteaptă cu încredere meciurile următoare.

    Pentru readucerea suporterilor la stadion însă, conducerea clubului a venit cu o nouă inițiativă și după ce la primul meci acasă, cel cu FC Bihor câștigat cu 2-1 , au fost peste 1500 de fani de sâmbătă oficialii Olimpiei speră ca numărul acestora să se dubleze…

    Astfel că în această săptămână a fost lansată campania ”2 pentru OLI, cu toții la stadion!”. Mai precis, pentru fiecare abonament de 60 de lei cumpărat clubul oferă și o invitație la toate meciurile din acest sezon de pe teren propriu ale galben-albaștrilor! La un simplu calcul iese că un bilet de intrare la meci costă în noile condiții mai puțin de 1 leu!!! Oficial campania va fi lansată joi la conferința de presă de la stadion de la ora 12, însă doritorii pot deja să beneficieze de ofertă. Abonamentele vor fi puse în vânzare sâmbătă înaintea meciului cu UTA Arad, dar detalii pot fi aflate zilnic de la stadion sau de la directorul sportiv, Daniel Pașca! Olimpia Satu Mare va întâlni sâmbătă de la ora 11 acasă pe UTA Arad în cadrul etapei a 4-a a ligii a 2-a, seria vest!
    Florin Mureșan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE