More

    Aproape O SUTĂ de ŞOFERI, AMENDAŢI în TRAFIC. CINCI dintre ei au rămas PIETONI

    trafic1

    În urma încălcării regulilor de circulaţie, aproape o sută de şoferi au fost amendaţi marţi de poliţiştii sătmăreni dintre care 28 conducători auto care nu respectat regimul legal de viteză, 25 care nu au folosit centura de siguranţă, 9 pentru folosirea telefonului mobil în timpul conducerii, 15 pentru că nu aveau documentele asupra lor, 18 care conduceau autovehicule ce prezentau defecţiuni tehnice, patru pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice pentu autovehicolul pe fare-l conduceau.

    trafic2

    De asemenea, cinci conducători auto au rămas fără permisele conducere, patru dintre aceștia pentru neacordare de prioritate pietonilor și unul pentru conducerea cu o viteză mai mare cu 50 km/h faţă de limita legală.

    trafic1

    Tot marţi, polițiștii Biroului Rutier Carei au oprit pentru control in trafic, pe Calea Armatei Romane din Carei autoturismul marca V.W. Golf la volanul căruia se afla T. Mihai, de 58 de ani, din Ianculesti. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind pozitiv, respectiv 0,57 Mg/l alcool pur in aerul expirat, fiind condus la Spitalul din Carei unde i-au fost recoltate probe biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de ,,Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului “

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE