More

    Start în campania “2 pentru Oli!”

    galerie

    Preşedintele executiv Dan Băbuţ şi antrenorul Tibi Csik au lansat ieri oficial campania “2 pentru Oli, cu toţii la stadion!”

    Cei doi oficiali de la Olimpia au anunţat la conferinţa de presă organizată ieri că speră ca prin această acţiune să umple din nou tribunele stadionului iar sătmărenii să revină în număr cât mai mare alături de echipa fanion a judeţului.

    „Practic, la un abonament de 60 lei cumpărat, mai primeşti unul gratis sub formă de invitaţie. În acest mod, un bilet ajunge să coste 80 de bani. Cred că mai ieftin nu se poate”, a spus preşedintele Dan Băbuţ care a ţinut să amintească şi faptul că echipa trece printr-un moment bun, galeria a revenit alături de băieţi, iar în clasament elevii lui Csik sunt pe trei, cu şase puncte strânse.

    „E clar că împreună cu suporterii suntem mai puternici. S-a văzut şi la meciul cu FC Bihor la 0-1 şi apoi la 1-1 galeria şi oamenii din tribune ne-au ajutat şi ne-au dat încredere că putem reveni. Practic ne-au împins de la spate spre poarta orădenilor”, a punctat Tibi Csik care e dispus chiar să vândă şi el abonamente suporterilor şi a promis chiar că stă la o cafea cu orice sătmărean iubitor de fotbal dacă va fi sunat.

    „Daţi şi numărul meu de telefon. Sunt deschis mereu la astfel de acţiuni şi sper să vindem cât mai multe abonamente”, a mai spus antrenorul Olimpiei.

    Clubul şi-a fixat un target de 1000 de abonamente vândute pentru acest sezon.

    Important de ştiut că abonamentele se pot cumpăra şi înaintea meciului de sâmbătă cu UTA Arad, dar şi direct de la directorul sportiv Daniel Paşca-tel 0742249123


    Brandul “Olimpia 2010”, înregistrat la OSIM
    Pe lângă campania „2 pentru Oli” în conferinţa de presă de ieri, preşedintele Dan Băbuţ a anunţat că s-au finalizat actele şi că numele Olimpia 2010 a fost înregistrat la OSIM (OFICIUL DE STAT PENTRU INVENŢII ŞI MĂRCI). Iar înregistrarea a fost făcută în numele clubului şi nu în numele unei persoane private.

    „Olimpia 2010 e a suporterilor, a sătmărenilor şi era firesc ca înregistrarea să o facem pe numele clubului. Sper că nu mai sunt discuţii şi nu vor apărea controverse cum s-a întâmplat în alte părţi”, a ţinut să precizeze preşedintele Dan Băbuţ.

    Iar de acum înainte va exista un singur site cu numele clubului şi o singură pagină pe facebook.

    „Vom trimite notificări şi vom proteja brandul Olimpia 2010 ca să nu mai existe mai multe pagini neoficiale care se folosesc de numele clubului”, a încheiat Băbuţ.

    De altfel, din această săptămână a fost lansat şi site-ul oficial al clubului, www.olimpiasm.ro .

    Iar fanii Olimpiei vor putea afla toate noutăţile de la club, rezultatele echipelor de seniori şi juniori, vor putea cumpăra bilete online sau materiale promoţionale!

    Florin Mureşan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE