More

    Încă 10 milioane lei pentru sănătătatea sătmăreană

    1

    Consiliul Judeţean s-a reunit azi în şedinţă extraordinară. Pe ordinea de zi s-a aflat un singur proiect de hotărâre. Proiectul respectiv se referea la rectificarea bugetului consolidat al judeţului Satu Mare cu suma de 10 milioane lei, alocată de Guvernul Ponta, prin Ministerul Sănătăţii, în vederea achiziţiei de aparatură medicală.

    Preşedintele Adrian Ştef a declarat că cei 10,245 milioane de lei alocaţi de Ministerul Sănătăţii vor fi folosiţi pentru finanţarea achiziţiei de aparatură medicală la Spitalul Judeţean de Urgenţă, Spitalul de Pneumoftiziologie, Spitalul Orăenesc Negreşti Oaş şi Spitalul din Tăşnad. Preşedintele Adrian Ştef a mulţumit Guvernului Ponta pentru suma primită, arătând că vicepreşedintele Mircea Govor a făcut demersuri importante pentru alocarea celor 10 milioane de lei.

    Toţi cei 26 de consilieri judeţeni prezenţi la şedinţa extraordinară de azi au votat pentru rectificarea bugetului consolidat al judeţului Satu Mare cu suma de 10 milioane de lei alocată de Ministerul Sănătăţii.

    Szasz Lorand

     

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE