More

    Shihan Adrian Ghinea vine la Satu Mare

    karate

    Sub egida “Karate pentru Toţi”, conducerea Asociatiei Judetene de Karate a invitat o mare personalitate din lumea karate-ului romanesc, Shihan Adrian Ghinea, 7 dan karate WKF, 3 dan jiu jitsu. Fost vicepresedinte FRK, antrenor federal, momentan director sportiv FRK, presedintele Comisiei de karate Shotokan ESKU, antrenor emerit, antrenor la Sportul Studentesc Bucuresti, Adrian Ghinea a elaborat si a predat tacticile de autoaparare in cadrul MAI (SPP, SRI etc.)

    A fost o ocazie bună de a invata noutatile din lumea karateului si noile schimbari in regulamentul de arbitraj al Word Karate Federation.

    Deşi foarte prins cu organizarea Campionatului European acesta îşi va face timp să ajungă şi la Satu Mare, unde va preda câteva din tainele acestui sport. AJK oferă gratuit sătmărenilor ocazia de a se întâlni cu Adrian Ghinea, sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 17.00 la sala Gheorghe Gyurkan, conform celor spuse de preşedintele AJK, Robert Magos.

    Dr. Kovacs Otto, directorul de marketing al AJK, se va ocupa de partea suportului financiar al evenimentului.

    Odată cu începerea noului an şcolar, CS Samuraiul a revenit cu antrenamentele într-o modernă sală de karate (dojo), la sala Voinţa. Cei mici, grupa 5-8 ani, fac antrenamente marţi şi joi de la ora 17.00, iar grupa mare, de la 9 ani în sus, se antrenează luni, miercuri şi vineri tot de la ora 17.00. Doritorii sunt rugaţi să sune pentru detalii la numărul de telefon 0748.539.866, locurile fiind limitate.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE