More

    Bătut în stradă după ce a încercat să violeze un domiciliu

    bata1

    Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Tătăreşti, a fost bătut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în plină stradă după ce, anterior, a încercat să violeze un domiciliu.

    Astfel, în jurul orelor 00:15, lucrătorii Secției 4 Poliţie Rurală Beltiug au fost sesizaţi prin apel 112, de către G. Soneta, în vârstă de 26 ani, din comuna Terebeşti, sat Pişcari, despre faptul că în jurul orelor 00:05, B. Andrei, de 42 ani, domiciliat în comuna Viile Satu Mare, sat Tătăreşti, a pătruns fără drept în curtea imobilului ei, după care a încercat să pătrundă în locuinţă pe uşă şi pe fereastră, lucru pe care nu a reuşit să-l facă. În momentul în care persoana vătămată i-a solicitat să părăsească curtea, B. Andrei a refuzat și i-a adresat ameninţări cu moartea.

    În cele din urmă, agresorul a părăsit curtea, însă când a ajuns în stradă a fost lovit cu o bâtă în zona capului de către G. Nicolae, de 28 ani, domiciliat în comuna Terebeşti, sat Pişcari, provocându-i leziuni.
    Ambii agresori s-au ales cu câte un dosar penal, primul pentru comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu și ameninţare, iar cel de-al doilea pentru comiterea infracțiunii de loviri sau alte violenţe.
    Robert Marcus

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE