More

    Scandaluri pe bandă rulantă în week-end în judeţ

    scandal

    Poliţiştii sătmăreni au avut mult de furcă la acest sfârşit de săptămână fiind solicitaţi să intervină pentru a aplana mai multe conflicte izbucnite în judeţ. Un bărbat a fost bătut în faţa unui bar, un altul şi-a snopit concubina în bătaie, ambele scandaluri petrecute la Carei, în timp ce la Păuleşti un alt bărbat a fost bătut după ce a fost tras de pe bicicletă.

    În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 2:50, patrula de siguranță publică din cadrul Poliției municipiului Carei a fost sesizată prin apel 112 de către P. Ioan, în vârstă de 21 ani, din comuna Sanislău, despre faptul că, în timp ce se afla la un bar din municipiu, a fost lovit cu pumnii și palma la nivelul feței de către T. Vasile, de 29 ani, și B. Istvan, de 24 ani, ambii din Carei. În cauză se efectuează cercetări faţă de cei doi sub aspectul săvârşirii infracțiunii de loviri sau alte violenţe.

    Sâmbătă seara, în jurul orei 21,00, lucrătorii Biroului de Ordine Publică din Carei au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe strada Doina s-a produs un scandal. Patrula de siguranță publică sosită la fața locului a stabilit faptul că, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, D. Francisc, în vârstă de 28 ani, din Carei, i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii și palmele concubinei sale, B. Simona, de 26 ani, fără ca aceasta să sufere vătămări corporale care să necesite tratament de specialitate. În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe.

    Câteva ore mai târziu, lucrătorii Secției 1 Poliție Rurală Valea Vinului au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că, în localitatea Păulești, numitul V. Zoltan, de 39 ani, din Păulești, a fost agresat fizic. În fapt, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe stradă, acesta a fost tras de pe bicicletă de către D. Teofil, de 29 ani, cu domiciliul în comuna Păulești. În urma acestui fapt, V. Zoltan a căzut și s-a lovit la cap. Victima a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean Satu Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe.

    Robert Marcus

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE