More

    Victorii clare pentru echipele LPS-ului

    lps-1

    Victorii clare obținute de echipele LPS Satu Mare în campionatele de juniori. În Liga Elitelor la U 17, echipa antrenată de Dorel Ziman a trecut clar, 4-0 de U Cluj Napoca și demonstrează că începutul ezitant de campionat a fost doar un accident.

    La juniori A, LPS Satu Mare a învins fără drept de apel pe ASA Târgu Mureș cu 3-0. Pentru echipa antrenată de Dacian Nastai au punctat Sergiu Ciocan în minutele 23 și 65 și Szekely minutul 84. ”Mă bucură mult această victorie deoarece am jucat contra unei echipe care a evoluat cu jucători cu un an mai mari și reprezintă un club de prima ligă unde condițiile de pregătire sunt altele” ne-a transmis antrenorul Dacian Nastai.

    Echipa de start :Moroz- Parnău,Santai (min 70 Oltean),Cătuna,Forgacs ( min 80 Hajer),Cubas,Micaș,Ciocan,Vincze D. (min 65 Szekely), Topan (min 58 Balint), Onea ( min 65 Nagy ) .
    Din păcate însă Olimpia a pierdut ambele meciuri jucate în wek-end.

    În Liga Elitelor la U19, echipa pregătită de Mircea Bolba a cedat 0-3 la Gaz Metan Mediaș în vreme ce la juniori B, ASA Târgu Mureș a câștigat clar la Satu Mare , 6-0, duelul cu echipa antrenată de Paul Mihai.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE