More

    Liga a 1-a / Miriuță pleacă de la Târgu Mureș

    Vicecampioana României, ASA Târgu Mureș, scârțâie în campionat, pierzând în ultima etapă, scor 0-2, în deplasare, cu Pandurii Târgu Jiu. Această nouă înfrângere i-a nemulțumit pe conducătorii grupării ardelene, motiv pentru care au decis să-i rezilieze contractul antrenorului Vasile Miriuță.

    ”Nu voi fi dat afară de la ASA Târgu Mureș, demisionez! Astăzi (n.r. ieri) mă voi așeza la masa negocierilor cu conducerea, pentru că sunt niște chestii de rezolvat. Azi e duminică, deci nu e zi de muncă, deși am fost la antrenament, așa că rezilierea se va produce luni”, a anunțat, la DigiSport, Miriuță.

    În locul său, șefii grupării din Târgu Mureș vor să-l aducă pe antrenorul italian Cristiano Bergodi. Pe lista oficialilor clubului ASA mai figurează alte trei nume de tehnicieni, printre care și Petre Grigoraș.

    Mutarea dorită de conducerea echipei ASA Târgu Mureș nu l-a luat pe nepregătite pe Vasile Miriuță. Acesta este așteptat la FC Botoșani, grupare care a renunțat de curând la serviciile antrenorului Leo Grozavu.

    Iată rezultatele din Liga 1, etapa a 11-a: Pandurii-ASA 2-0, Voluntari-Poli Timișoara 0-0, Iași-Viitorul 0-0,CFR Cluj –Astra 1-1.Azi de la ora 21 se joacă Steaua- Chiajna. Partidele Petrolul –Craiova și FC Botoșani-Dinamo s-au jucat aseară după închiderea ediției.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE