More

    Locul doi pentru CS-Cetate în Slovacia

    3

    Deşi iniţial luptătorii de la CS Satu Mare-Cetate Heracle Ardud ar fi trebuit să concureze la două turnee în Slovacia, sportivii noştri au intrat pe saltea doar sâmbătă la Komarno, acolo unde au reuşit clasări pe podium. În total au fost prezenţi peste 300 de luptători din zece ţări europene.

    La Guta, delegaţia sătmăreană condusă de antrenorul Tudor Barbul nu au mai făcut deplasarea pentru că majoritatea categoriilor de vârstă şi greutate nu corespundea cu luptătorii deplasaţi.
    Astfel, la copii, Raul Zarzu s-a impus, pe trei s-a clasat Trandafir Silaghi, ambii la 29 kg. De asemenea, Paul Oros la 32 kg şi Andrei Buzilă la 50 kg au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Andrei Barbul a terminat al doilea la 62 de kg, iar la cadeţi, Marius Bulgăr (50 kg) a prins medalia de argint. Pe poziţia a treia s-a clasat şi Matei Suciu (38 kg).
    În urma rezultatelor pe naţiuni, clubul sătmărean a terminat pe poziţia a doua.
    Pentru luptătorii de la CS-Cetate Heracle urmează în octombrie finalele C.N. de lupte greco-romane pentru copii de la Tg. Mureş. Iar în acest week-end se vor deplasa 1300 de km pentru un nou turneu internaţional, la Milano.
    D. Chiorean

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE