More

    CS Unio pe podium la Wolbrom

    4

    Judoka de la CS Unio Satu Mare au concurat sâmbătă şi duminică la un puternic turneu international cu 250 de sportivi din cinci taro la start. Competiţia a avut loc la Wolbrom în Polonia, unde au mai concurat judoka din Ucraina, Slovenia, Ungaria şi România.


    În urma rezultatelor meritorii, clubul sătmărean s-a clasat pe poziţia a doua. Cel mai în formă sportiv a fost Florin Faur, care a luptat opt meciuri la două categorii de greutate şi de vârstă.
    La U 18 s-a impus atât la 90 de kg cât şi la 100, iar la U 20 s-a clasat al doilea. Sora acestuia, Mihaela Faur, la U 20 (-78 kg) s-a impus fără probleme. La U 14, Atlanta Takacs (48 kg) s-a impus de asemenea, la fel şi Emanuel Vaida (+81 kg). La U 12 Dominic Stan (40 kg) s-a clasat al treilea, iar la U 10 Luca Felber (45 kg) a prins locul 1, iar Cris Felber (36 kg) s-a clasat pe cinci. Delegaţia a fost condusă de antrenorul Mihaly Terely. Deplasarea a fost asigurată cu microbusul şi cu maşini proprietate personală de Ştefan Bertici, şeful unei agenţii de pază, respectiv de părinţii copiilor.
    Pentru judoka de la CS Unio urmează în week-end finala la sol pentru copii la Tn. Severin, respectiv Cupa Europei de seniori la Belgrad.
    Daniel C.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE